events

Gouden Pijl Festival

Het Cest La Vie en Gouden Pijl Festival is een begrip in Emmen en omstreken, en is met recht iets om trots op te zijn als Emmenaar. Hoewel het wielerspektakel centraal staat op deze dag, gaat het pas echt los op het Raadhuisplein. Elk jaar komen de grootste artiesten van Nederland naar Emmen, om er samen met ons een onvergetelijk feest van te maken. Met andere woorden, dit wil je niet missen! 

C’est La Vie

Kingsday / Night

Met Koningsdag kleuren wij het Raadhuisplein oranje. Wij zullen er alles aan doen om iedereen even koning of koningin van het feest te laten voelen, met een koninklijke line-up aan artiesten en vorstelijke drankjes. Dus trek je mooiste oranje outfit aan, schmink de Nederlandse vlag op je wangen en ga los met ons tijdens Koningsdag in Emmen!  

Bevrijdingsdag

Vier de vrijheid met ons tijdens Bevrijdingsdag Emmen, zoals je van ons gewend bent met de vetste artiesten van dit moment. Ook op bevrijdingsdag toveren wij het Raadhuisplein om tot dé hotspot van Zuid-Oost Drenthe, met een line-up waarmee we een zo breed mogelijk publiek bedienen. Hierdoor is Bevrijdingsdag voor jong en oud het evenement waar je bij wilt zijn!  

Limbo & Fuif XXL