Areas

Area
Main Area

Onze main area is in de loop der jaren met zorg ontwikkeld tot één van de vetste uitgaansgelegenheden van Nederland. Met licht- en audiosystemen van de hoogste kwaliteit, een bar met premium drank en cocktails en de beste huis DJ’s doen wij er alles aan om jou avond onvergetelijk te maken. Naast de vaste DJ’s en entertainment programmeren wij met regelmaat een aantal van de grootste artiesten van Nederland.

Area
Dakterras

Even een frisse neus halen? Dat kan altijd op ons sfeervol ingerichte dakterras. Hier kun je even op de pauzeknop drukken, om je op te laden voor de rest van de avond. Ons dakterras leent zich niet alleen voor ontspanning, maar kan in de zomer ook ingezet worden als extra dansruimte. Het dakterras zou ook zomaar de perfecte locatie kunnen zijn voor uw privéfeest. Met een open dakterras zijn wij als nachtclub uniek in Nederland, wat het nog net wat specialer maakt.

Area
Cirkel lounge

Bij Club Limbo begrijpen we dat je niet altijd in de mood bent voor de intense energie van de club. Daar komt de Cirkel lounge om de hoek kijken: Een afgezonderde lounge ontworpen voor speciale gelegenheden. 

De Cirkel lounge biedt het beste van twee werelden: een rustige, intieme setting met ruimte voor een goed gesprek en een plek op de eerste rij om het nachtleven van Emmen in te stappen. 

Geniet van de privacy van de Cirkel lounge terwijl u nog steeds deel uitmaakt van de levendige sfeer van Limbo. Het is niet zomaar een ruimte, maar een gepersonaliseerde ervaring speciaal voor jou. Want soms vereisen de meest onvergetelijke nachten een vleugje exclusiviteit.

Area
snackcorner

Het verlangen naar een vette hap aan het einde van een geweldige stapavond is bijna bij niemand onbekend. Om volledig in te spelen op deze behoefte heeft Limbo een eigen snackcorner gelegen binnen de club. Op deze manier hoef je niet ver van de dansvloer af te wijken om je late-night snack te scoren. 

Ook als je van plan bent om naar huis te gaan ben je bij onze snackcorner aan het juiste adres: wij serveren alles warm en klaar, van tosti’s tot een kroket. Gemakkelijk mee te nemen en perfect om onderweg te eten. 


De Fuif

Heb jij zin om even helemaal los te gaan op de dikste après-ski knallers? Dan is De Fuif de place to be voor jou.  De gezelligste party DJ’s draaien de grootste feesthits vanuit een ski-lift. Ook al is het hartje zomer, in de gezelligste feest bar van Emmen waan jij je even op de skipiste in Tirol.

Tranquillo

Ben je juist meer in de mood voor cocktails en bites? Dan is Tranquillo de plek voor jou. Kom even tot rust met de beste muziek uit de jaren ‘80, ‘90 en zero’s. Bij Tranquillo worden de meest exclusieve drankjes met zorg bereid en geserveerd, speciaal voor jou.